Ötletes otthonok - otthonos ötletek

0 Hozzászólások

7 ötletes gyerekszoba melyet imádnak a gyermekek

Kategóriák: 
7 ötletes gyerekszoba melyet imádnak a gyermekek

Minden gyermek álma, hogy legyen egy saját szobája és minden szülő álma, hogy gyermekének a legszebb, legjobb gyerekszobát alkossa meg. Akkor jó egy gyerekszoba, ha a gyermeknek is tetszik, az ő egyéniségéhez és érdeklődéséhez van igazítva, de mindemellett biztonságos és stílusos is. A gyerekszoba kialakítását befolyásolja a szoba mérete, a gyerek igénye és természetesen a költségvetésünk. Valójában azonban nem kell feltétlenül sok pénzt költenünk egy jó gyerekszobára, inkább vessük be a kreativitásunkat.

Ötletes gyerekszoba - vidám sárga falak

Ebben a szobában nem csak a vidám, élénk sárga falak nagyon ötletesek, de a táblafal is egy extra ötlet. Sok-sok doboz és polc ad rá lehetőséget, hogy a játékokat legyen hová pakolni és gyorsan rendet lehessen rakni a nap végén. Érdemes a szőnyeget is megnézni. Nagyon extra a csíkos szőnyeg, amin a gyerekek nyugodtan játszahatnak a földön ülve, főleg ha szőnyegalátéttel is megvastagítjuk.

7 ötletes gyerekszoba melyet imádnak a gyermekek1

Ötletes gyerekszoba - vidám sárga falak

Ötletes gyerekszoba -babzsákfotel és falvédő

A dekoria.hu kínálatában találtuk ezeket a vidám színekben úszó textileket. Jó ötlet az ágy mellé a falvédő, amin még két zseb is van. Ide lehet rejteni például a papírzsebkendőt vagy éppen a titkos dolgokat. A gyerekek imádják a babzsákfotelt is, puha, kényelmes, lehet rajta hemperegni, játszani. A függönyrolóval remekül lehet szabályozni a bejövő fényt.

7 ötletes gyerekszoba melyet imádnak a gyermekek 2

www.dekoria.hu

Ötletes gyerekszoba - babzsákfotel és falvédő

Ötletes gyerekszoba -játékra inspiráló szőnyeg

Az élénk színek és formák inspirálóag hatnak a gyerekek fejlődésére. Ez a szőnyeg sokféle játékra ad lehetőséget és fejleszti a gyerekek fantáziáját.

7 ötletes gyerekszoba melyet imádnak a gyermekek 3

Ötletes gyerekszoba - játékra inspiráló szőnyeg

 


 

Ötletes gyerekszoba - nagyobbaknak

Ez az összeállítás inkább fiúknak való a kékes árnyalatok inkább fiús színek.

7 ötletes gyerekszoba melyet imádnak a gyermekek 4

Ötletes gyerekszoba - nagyobbaknak

Ötletes gyerekszoba - külön játszórész

Ha több gyermekünk is van, érdemesebb egy közös helyet is kialakítani, ahol együtt játszhatnak.

7 ötletes gyerekszoba melyet imádnak a gyermekek 5

Ötletes gyerekszoba - külön játszórész

Ötletes gyerekszoba - tengerész sítlusban

Ez a szoba elsősorban a kisfiúkat varázsolná el. Néhány egyszerű ötlettel ilyen látványos gyerekszobát alakíthatunk ki, melyet biztos, hogy gyermekünk is nagyon élvezne. Ebben a szobában egy egész kikötőt jelenítettek meg, amely lehetőséget adott egy csúszda elhelyezésére is és az ágy is meg van emelve, ami által újabb tároló helyet kapunk az ágy alatt.

7 ötletes gyerekszoba melyet imádnak a gyermekek 6

Ötletes gyerekszoba - tengerész stílusban

Ne felejtsük el a gyerekekkel együtt megnézni ezeket az ötleteket. Így őket is bevonhatjuk a saját szobájuk kialakításába.

Legtöbbet olvasott