Lakberendezés

0 Hozzászólások

Előtte-utána: Így alakítsd át a hálószobát!

Kategóriák: 
Előtte-utána: Így alakítsd át a hálószobát!

Ugyanaz a szoba, mégis egészen más az összhatás. Ha egy szobában megfelelően választjuk meg a színeket és elég tárolóhelyet alakítunk ki, a végeredmény egy kellemes, rendben tartható szerethető szoba lesz.

Előtte-utána: Napfényes hálószoba

Előtte-utána: napfényes hálószoba

Előtte-utána: napfényes hálószoba

Előtte: Egy hatalmas ágy uralta a tetőtéri hálószobát, ami korlátozta a mozgás szabadságát és optikailag is összenyomta a teret. A kis ablakon csak kevés fény áramlott be a szobába. A szoba melletti szobát raktárként használták, ahol nem volt meg a megfelelő kialakítás a ruhák és egyéb holmik tárolására.

Utána: A napos, meleg színek melegséget hoznak a szobába és barátságos légkört alakít ki. Az ágy fejrészét polcként beépítették, így nőtt a belmagasság az ágyfejnél és még praktikus is ez a megoldás.

 

 

 

 

A hálószoba új funkciói

Az újonnan kialakított hálószobában a vidám sárga falak kiegyenlítik a megfelelő mennyiségű természetes fény hiányát. A padlótól a plafonig érő fa árnyékolók és a földig érő függönyök az ablakot nagyobbnak láttatják. A csíkos függönyök vidámságot kölcsönöznek a szobának.

A hálószobában elhelyezett fotelben olvasgathatunk, a tévéállvánnyal együtt a nappali hatását idézi, így teszi többfunkcióssá a szobát. A szoba össze lett nyitva a mellette lévő helyiséggel, amely eddig tárolóként szolgált. Az egyik falra beépített szekrény került, mely faltól falig, egészen a mennyezetig ér, így rengeteg ruha és egyéb tárgy tárolására vált alkalmassá. A kis helyiségben még egy dolgozósaroknak is jutott hely.

Előtte-utána: napfényes hálószoba 2

Többfunkciós hálószoba garderobe-szekrénnyel, dolgozósarokkal

Dekoria Online Lakberendező Butik

 

Előtte-utána: A narancssárga vidámsága a hálószobában

Előtte: A hálószoba hűvös volt és színtelen. A bútorok nem alkottak egységet, feldarabolták a kis teret.

Után: A választott színek napos és nyugodt légkört teremtettek az új hálószobában. A fésülködő asztal a térbe lett helyezve, így a hátoldalát is használni lehet ruhafogasként. A beépített szekrény falnak van álcázva, így a teret egységben tartja és rengeteg helyet kapunk a pakoláshoz. Az ágy mögötti rész egy beépített polcrendszerrel van kihasználva. Ez egy nagyon jó megoldás kis terekben.

A narancssárga csíkos anyaggal kárpitozott ágy üde színfoltja az egész szobának. Kárpitozáshoz alkalmas anyagokat itt találtunk.

Előtte-utána: Narancssárga vidámsága

Előtte-utána: Hálószoba a narancssárga vidámságával

Előtte-utána: Rejtett beépített szekrény

Előtte-utána: Rejtett beépített szekrény

Előtte-utána: Hálószoba pirosban

Előtte: A nyolcvanas évekből származó polcrendszer már nem volt elég a könyvek tárolására, ami rendetlenséget okozott a szobában. Az egyes bútordarabok különböző stílusúak, így tovább növelik a diszharmóniát a hálószobában, ami nyugtalanságot visz a helyiség hangulatába.

Utána: Az új polcrendszer rugalmasan bővíthető és bőséges helyet ad a könyveknek. A polcot takaró üvegajtók láthatatlan védelmet adnak a polcokon lévő tárgyaknak. A szobát a fehér, fekete és az élénk piros szín uralja, ami látványos stílust ad a szobának. A mennyezetig tartó polcok beleolvadnak a falba, így nem osztják meg a teret.

A lágy esésű, földig érő fényáteresztő függöny nem csak beengedi, de fel is erősíti a beáramló fényt.

Előtte-utána: Látványos piros

Előtte-utána: Látványos piros a hálószobában

Előtte-utána: Piros, fekete és fehér - látványos és időtálló választás

Előtte-utána: Piros, fekete és fehér - látványos és időtálló választás

Dekoria Online Lakberendező Butik

Legtöbbet olvasott