Csináld magad!

0 Hozzászólások

10 praktikus DIY ötlet, mely hasznos lehet háztartásunkban

Könnyen elkészíthető  Ha egy kicsit szétnézünk a háztartásban, rengeteg olyan dolgot találhatunk, amely felhasználásával kisebb-nagyobb problémákat megoldhatunk, új életre kelthetjük őket. Ezzel nem csak megmenthetjük a régi tárgyakat, de akár pénzt is spórolhatunk a háztartásnak. A végeredmény pedig egy rendezettebb, még csinosabb otthon lehet.

 

0 Hozzászólások

Dekoráld az otthonod egyszerűen kövekkel - megmutatjuk hogyan

A kövekkel történő dekorálás nagyon vidám időtöltés. Először is gyűjtenünk kell köveket, ahhoz pedig kirándulni kell menni. Egy egyszerű sétát is izgalmasabbá tehet a feladat, hogy köveket keresünk a kitalált dekorációhoz.

Dekoráld az otthonod egyszerűen kövekkel - kőből kaktusz

Ehhez a dekorációhoz hosszúkás és kerek lapos kövekre lesz szükség. Amikor keressük őket, mindig gondoljuk végig, hogy a megtalált kő hogyan fog mutatni új élete során, amikor már kaktusz lesz.

0 Hozzászólások

Luxus az asztalon - így készíts jégtálat!

Ha szeretnél valami különleges, extra dolgot tenni az asztalra a vendégeknek vagy éppen a családodnak, ne csak arra gondolj, hogy mit fognak enni-inni. Az is nagyon fontos, hogy milyen a tálalás módja. Még egy egyszerű vanília fagyi is különlegessé válik, ha nem a műanyag dobozból esszük meg, hanem leülve egy szépen megterített asztalhoz.

A különleges tálalás minden ételt finomabbá varázsol. Ehhez adunk most egy nagyon kreatív ötletet. Készíts jégből tálat!

0 Hozzászólások

8 ötlet kerti bútorok készítéséhez raklapból

Végre itt a jó idő, ki lehet szabadulni a kertbe. A kert pedig a "csináld magad" ötletek tárházát kínálja nekünk. Raklapok segítségével pedig sok mindent megoldhatunk viszonylag egyszerűen. Némely darabhoz szinte semmire nincs szükségünk a raklapokon kívül, csak néhány szivacsra és párnára. De ennél bonyolultabb megoldásokat is választhatunk, ahol már szükségünk lehet fúróra, önmetsző csavarra, fűrészre is.

0 Hozzászólások

Csináld magad - kerti ötletek újrahasznosított gumiabroncsból

Kategóriák: 
Csináld magad - kerti tórendszer újrahasznosított gumiabroncsból

Ha szeretnénk a kertünket környezetbarát módon kicsit megújítani, jó ötlet lehet néhány gumiabroncs segítségével egyedi megoldásokat létrehozni. Ráadásul még kis költségvetésből is megúszhatunk akár egy egészen látványos megoldást is.

0 Hozzászólások

10 különleges polcötlet, mely feldobja az otthonodat

Kategóriák: 
10 egyedi polc ötlet - Csináld magad egyszerűen

Polcokból sosem elég a lakásba. Ha szükségünk van néhány új polcra, ne rohanjunk rögtön vásárolni. Nézzünk először szét a környezetünkben, hátha találunk olyan holmit, amiből különleges egyedi polcot készíthetünk. Nézd végig fotógalériánkat és meríts ihletet az új polcaidhoz.

1. Előbb ajtó aztán polc - egyedi polc ötlet, melyet kevés pénzből is megvalósíthatsz

A padláson porosodik egy régi ajtó? Csinálj belőle polcot! Vágd ketté, fesd le, állítsd a sarokba.

0 Hozzászólások

Téged is zavarnak a városban kanyargó ronda távhő vezetékek? Most tehetsz ellene!

A pályázat neve Pimp my Pipe. A pályázat célja, hogy megújuljon a Budapest IV. kerületében, a föld fölött futó főtáv-vezeték. A pályázat szeptember 15-ig tart, ezért sietned kell, ha még be szeretnéd adni az ötletedet. Reméljük, hogy a pályázat sikeres lesz és nem csak a IV. kerületi föld fölött futó vezeték szépül meg, hanem az egész országban kezdetét veszi egy átalakulás.


0 Hozzászólások

3 különleges gyerekszobai dekoráció, melyet egyszerűen elkészíthetsz

könnyen elkészíthetőA gyerekszobát különlegessé és egyedivé tehetjük néhány egyszerű ötlettel, ha van egy kis kézügyességünk. Ezek az ötletek szinte semmibe sem kerülnek, mégis nagyon látványos és szerethető lesz a végeredmény.

 

0 Hozzászólások

Készíts magadnak kőből lábtörlőt!

könnyen elkészíthetőA legtermészetesebb lábtörlőt tudod létrehozni kövekből. Ehhez a különleges lábtörlőhöz először is el kell mennünk kirándulni, hogy összegyűjthessünk megfelelő mennyiségű és minőségű köveket. Ha azonban nincs kedved ezzel bíbelődni, itt találsz kő hatású lábtörlőt.

 

Oldalak

Legtöbbet olvasott