Kert

0 Hozzászólások

Így alakítsunk ki olasz stílusú kertet

Kategóriák: 
Így alakítsunk ki olasz stílusú kertet

Így alakítsunk ki olasz stílusú kertet - növények

Az olasz kertek elengedhetetlen kelléke az oleánder. A legjobban tesszük, ha nagy dézsába ültetjük, amit télre garázsba, pincébe védett helyre tudunk vinni. Meghálálja a sok gondoskodást az oleánder egész nyáron át tartó virágzással, mely jó hangulatot kölcsönöz e kertünknek.

Így alakítsunk ki olasz stílusú kertet - 13

0 Hozzászólások

11 varázslatos kerti hintaágy

Kategóriák: 
11 varázslatos kerti hintaágy
11 varázslatos kerti hintaágy

Egy családi kert elengedhetetlen kelléke a hintaágy. Kellemes kikapcsolódás jelenthet gyerekeknek és felnőtteknek is.

11 varázslatos kerti hintaágy- kerti sütögetéshez

11 varázslatos kerti hintaágy - kerti sütögetéshez

0 Hozzászólások

Csináld magad - kerti ötletek újrahasznosított gumiabroncsból

Kategóriák: 
Csináld magad - kerti tórendszer újrahasznosított gumiabroncsból

Ha szeretnénk a kertünket környezetbarát módon kicsit megújítani, jó ötlet lehet néhány gumiabroncs segítségével egyedi megoldásokat létrehozni. Ráadásul még kis költségvetésből is megúszhatunk akár egy egészen látványos megoldást is.

0 Hozzászólások

11 imádnivaló kerti ülőke ötlet

A kertben ücsörögni, beszélgetni, gyönyörködni a virágokban nagyon kellemes kikapcsolódás, amely különösen jól esik, ha az ülőhelyünk is különleges és kényelmes. Egy kerti pihenőnek nem csak funkciója van, de a kert dekorációjának is része.

0 Hozzászólások

Kerti pihenő Kelet-ázsiai stílusban

Minden kertben szükség van egy helyre, ahová kiülhetünk, ahol megpihenhetünk. Ha a kerti pihenőt különlegesen szeretnénk kialakítani, válasszunk hozzá egy különleges stílust és ennek jegyében tervezzük meg. Egy biztos. Bármilyen stílusban tervezzük meg a pihenőhelyet, biztos, hogy a kedvenc helyünk lesz, hiszen itt lehetünk leginkább kapcsolatban a természettel, a kerttel.

0 Hozzászólások

7 különleges csobogó a kertbe

Kategóriák: 
Nagyon szép megoldás lehet ez a csobogó akár kis keretekbe is.

A csobogóknak csak az emberi kreativitás szab határokat. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy van egy kertünk is, érdemes kialakítani egy kis csobogót, amelynek látvány frissítőleg hat és az énekes madarakat is a kertbe vonzzuk vele. Sokféle anyagot használhatunk a kialakításakor. Vehetünk is sokfélét, de mi magunk is könnyedén elkészíthetjük, ha van némi kézügyességünk.

Legtöbbet olvasott