Minimál stílus

0 Hozzászólások

7 narancssárga hálószoba különböző stílusban

Narancssárga hálószoba feketével, fehérrel, bézzsel kombinálva

A narancssárga szín sokunk kedvence, ezért szívesen alkalmazzuk az otthonunk dekorálásakor is. Az igazi élénk narancssárga szín energiával tölt fel, vidámmá tesz. Energizáló hatása miatt nem biztos, hogy a hálószobába a legjobb választás, de ha ügyesen bánunk a színekkel, még a hálószobában is elérhetjük vele a kívánt hatást. A narancssárga szín egy kiegészítő szín, méghozzá a kék színnel áll szemben. Jól lehet vele kiemelni, fókuszpontokat kialakítani.

0 Hozzászólások

Mobil terek - a XXI. század otthona

A kis lakásokban fontos, hogy a tér minden egyes részletét átgondoljuk és optimálisan kihasználjuk. Egyre gyakrabban találkozunk a lakberendezésben olyan megoldásokkal, melyek a teret többfunkcióssá, átalakíthatóvá teszik, annak függvényében, hogy éppen mire van szükségünk. Egy kis lakásban nehéz minden funkciónak megfelelni, de ha mobil falakat, tárolókat tervezünk, azok segítségével egy pillanat alatt átalakíthatjuk a meglévő kis helyet.

0 Hozzászólások

Natur minimalista lakás-egyszerű és mégis elegáns

Minimalista stílus natúr színekkel.

A lakberendezésben a natúr, természetes színek használatával nehéz mellényúlni. Ha az egyszerű, természetes színeket még a minimalista stílussal is ötvözzük, akkor azért nagyon át kell gondolni a tervezést. Ennek a lakásnak a tervezésekor az egyszerűséget és az eleganciát tartotta szem előtt a tervező. Bár nem túl magas költségvetésből dolgozott a tervező, mégis több olyan bútort kellett terveznie, amelyet kifejezetten ebbe a lakásbe készítettek.

0 Hozzászólások

9 design fürdőkád, amitől az állad is leesik

A fürdőszoba lehet kicsi, lehet nagy, lehet óriási. A fürdőkád pedig ehhez illeszkedik. A fürdőkád lehet egy egyszerű eszköz, amely a fürdéshez nyújt segítséget, de lehet ennél sokkal több is. Egy élmény és egy látványelem is egyben.

Különleges design fürdőkádak

0 Hozzászólások

Hogy néz ki egy modern lakás a tengerentúlon?

Dekoria - Lakberendező Online Butik

Vajon milyen lehet egy modern lakás Amerikában? Bemutatunk képekben egy valódi tengerparti apartmant. Rengeteg ihletet meríthetünk ennek a különleges lakásnak az ötleteiből, mely művészi szinten lett összehangolva.

0 Hozzászólások

Otthon - ami kikapcsol

Megnnyugtató nappali ahol egy ágy van

Manapság mindenki őrült tempóban éli az életét és a környezetünk is hihetetlen módon változik. Jó ha van egy olyan hely, ahol egy picit megpihenhetünk, elfelejthetjük a napi feladatokat. Erre a legjobb, ha saját otthonunkat alakítjuk ki eszerint. Ha ez sikerül, sokkal könnyebben tudjuk átengedni magunkat az ellazulásnak.

Tags: 

Legtöbbet olvasott