Lakberendezés

0 Hozzászólások

7 ötlet a marsala vörös hálószobához

Kategóriák: 
7 ötlet a marsala vörös hálószobához

A marsala vörös szín 2015-ben nem véletlenül lett az év színe. Ez a földszínek közé tartozó árnyalat nagyon karakteres és egyben melegséget sugárzó otthont tud teremteni. A marsala vörös erősíti a testet, a lelket, a kreativitást és a kísérletezőkedvet.

7 ötlet a marsala vörös hálószobához

A marsala vörös szín sokféle lehetőséget nyújt a lakberendezésben. A hozzá választott kiegészítő színek segítségével hangulatok sokaságát hozhatjuk létre az otthonunkban. Minden sítlushoz illeszkedik a marsala vörös. Választhatunk hozzá matt vagy fényes anyagfelületeket is, mindkettő szemkápráztató eredményhez vezethet.

Marsala vörös a hálószobában 1

7 ötlet  marsala vörös hálószobához - klasszikus stílus

www.dekoria.hu

 

Ha a textilek színének választjuk a marsala vöröst a hálószobánkban, fessük hozzá a falakat bézses árnyalatra. A fal színe így jó hátteret nyújt és kiemeli a marsala vörös színét.

7 ötlet  marsala vörös hálószobához

7 ötlet  marsala vörös hálószobához - modern sítlus

 

 

Egy fényes, marsala vörös anyagból gyönyörű steppelt takarót készíthetünk. Ehhez jól illeszthető egy fényképpel díszített díszpárna fekete-fehér színben, amely a modern terek elengedhetetlen kelléke. Ne maradjon ki egy modern hálószobából semmiképp. 

 

7 ötlet  marsala vörös hálószobához 3

7 ötlet  marsala vörös hálószobához - minimál sítlusban

A minimál stílus egyszerűségéhez is izgalmas alapot adhat a marsala vörös szín. Fessük egyszerűen a falat marsala vörös árnyalatra és mivel hálószobáról van szó, nyugodtan párosíthatjuk más sötét színekkel is. Meghitté, romantikussá varázsolja ez a színösszeállítás még a minimál stílust is.

7 ötlet  marsala vörös hálószobához 6

7 ötlet  marsala vörös hálószobához - luxus minőségben

7 ötlet  marsala vörös hálószobához 5

7 ötlet  marsala vörös hálószobához-taft függönnyel

Egy taft anyagból készült, gazdagon redőzött marsala vörös függöny éke lehet az egész hálószobának . Nem csak szép és látványos eredményt kapunk, de még praktikus is. Ha a reggeli napfény átsüt rajta meséssé varázsolja a hálószobát.

7 ötlet  marsala vörös hálószobához

7 ötlet  marsala vörös hálószobához - vadász stílusban

7 ötlet marsala vörös hálószobához

7 ötlet  marsala vörös hálószobához - vadász stílusban

Mindenki álma egy gazdagon párnázott nagy duplaágy igazi mahagóni fából. Ehhez az ágyho remekül illik a marsala vörös, fénes anyagból készült párna bojtokkal. A párnákat fehér párnákkal kombinálva erősen kontrasztos látványt teremthetünk. Ha a falat is marsala vörösre festjük,  a rá helyezett világos képeknek különleges hátteret adhatunk.

További cikkek a témában:

Az év színe 2015: Marsala vörös

Így alkalmazd a marsala vörös színt a nappalidban

 

 

Legtöbbet olvasott