Ötletes otthonok - otthonos ötletek

0 Hozzászólások

Dekoráld az otthonod családi fotókkal

Helyezz különböző méretű kereteket egymás mellé.

Azt mondják, egy kép felér ezer szóval, hiszen különböző érzékszervekre hat és érzésekkel kommunikál. Ezért érdemes megfontolni, hogy családi fotókkal dekoráljuk otthonunkat. Mostanában a fotóinkat digitálisan készítjük és a számítógépünkön tároljuk vagy esetleg egy digitális képkeretben. De ha képeinket hagyományos módon keretbe helyezzük, annak különös varázsa van.

A falra helyezett családi portrék nem csak dekorációs elemek, amelyek vidámmá teszik a szobát, de lehetőséget adnak rá, hogy élvezzük az emlékek pillanatait a kinyomtatott fotókon keresztül.

Kis képek egy keretben.

Válasszunk különböző méretű képeket és rendezzük el mint egy puzzle-t vagy alakítsunk ki olyan felrakási módot, amely illeszkedik a szoba hangulatához.

Először döntsük el, hogy hová helyezzük a képeket. A következő lépés, hogy eldöntsük, milyen keretet használunk vagy hogy egyáltalán szeretnénk-e keretet vagy csak egy üveglap alá helyezzük a képeket.

Dekoria Online Lakberendező Butik

A képkeret is olyan fontos eleme a dekorációnak, mint maga a kép. Választhatunk egyforma képkereteket vagy variálhatjuk is a keretek dizájnját. A fal színét is vegyük figyelembe a választásnál. Ha fehér falra élénk színű vagy fekete, esetleg sötétbarna keretet teszünk, jó kontrasztot teremthetünk. Könnyen kialakíthatunk egy csodás fókuszpontot is a szobában a képek segítségével.

A képeket elhelyezhetjük képtartó polcon is.

A képeket is sokféleképpen variálhatjuk. Használhatunk színes vagy fekete-fehér képeket. Készíthetünk sorozatot vagy kinagyíthatunk egy képet, amelyeket részekre vágunk és úgy helyezzük őket egymás mellé. De kitalálhatunk más formákat is, segítséget kérhetünk egy belsőépítésztől vagy egy designertől.

Helyezz különböző méretű képkereteket egymás mellé.

 

 

Helyezzünk különböző méretű képkereteket egymás mellé. Legyenek benne a képek is változatos méretűek. A képet körülvevő fehér felületnek is hatása van a dizájnra.

A sötét képkeret és a világos fal kontrasztot képez, ami kiemeli a képeket.

A sötét képkeret és a világos fal kontrasztot képez, ami kiemeli a képeket.

Legtöbbet olvasott