Ötletes otthonok - otthonos ötletek

0 Hozzászólások

Így lesz trendi a rusztikus konyha 2018-ban - Konyhatrendek 1

Világos színek vagy merész fekete - Rusztikus konyhatrend 2018

A rusztikus konyháknak többféle irányzata van. A modern britt stílushoz remekül illeszkedik a sötétszürke konyhafront. A világosra pácolt tölgyfadesign-nal ellátott munkalapon remekül mutat a fekete mosogató.

Rusztikus konyhatrend 2018 - Világos színek vagy merész fekete

Rusztikus konyhatrend 2018 - Világos színek vagy merész fekete

A magnolia szín remek választás a rusztikus konyhához.  A krémes, vanília színú felület nagyon vidám hangulatot ad a konyhának.

Rusztikus konyhatrend - 2018 - 1.	Világos színek vagy merész fekete

Rusztikus konyhatrend  2018 - Világos színek vagy merész fekete

Ha fehér konyhafrontot választunk, kombináljuk merészen sötét kőhatású munkalappal vagy ha pénztárcánk engedi, eredeti kőmunkalappal. A magasra emelt sütő elhelyezés szinte kötelező eleme egy ilyen konyhának.

Rusztikus konyhatrend 2018 - Fehér konyhafront kő hatású munkalappal

Rusztikus konyhatrend 2018 - Fehér konyhafront kő hatású munkapultta

Nyitottra tervezett polcok és falfelületek - Rusztikus konyhatrend 2018

Ha egy modern, újragondolt rusztikus konyhát szeretnénk az otthonunkban, ne tervezzük a felső szekrényeket szigorú rendbe egymás mellé. Hagyjunk helyet polcoknak vagy éppen egy látványos kéménykürtő hatású szagelszívónak. Helyezzünk a tartósíneket a konyhafalra.

Rusztikus konyhatrend 2018 - Nyitottra tervezett polcok és falfelületek

Rusztikus konyhatrend 2018 - Nyitottra tervezett polcok és falfelületek

 

Figyeljünk oda a részletekre - Rusztikus konyhatrend 2018

A világítás és a vitrines szekrény is nagyon nyitottá és barátságossá teszi a rusztikus konyhát. A fal színe és a padlóburkolat is rengeteget változtat a konyha hangulatán. Válaszunk kerámia vagy gránit mosogatót a rozsdamentes mosogató helyett. Jobban illeszkedik a stílushoz és ráadásul könnyebben tisztítható is. Egy modernebb bútorfogantyú még elegánsabbá teszi ezt a konyhát.

Múlt és jelen találkozása - Rusztikus konyhatrend 2018

A konyha fontos részét képezi a gépezet. Ha a konyhára szánt összeg megengedi válasszunk minél jobb gépeket a konyhánkba, hiszen azok megkönnyítik a mindennapi életünket.

Múlt és jelen találkozása - Rusztikus konyhatrend 2018

Múlt és jelen találkozása - Rusztikus konyhatrend 2018

 

Ha azonban kisebb a konyhára szánt összeg, fektessünk nagyobb hangsúlyt magára a szekrényre, hiszen az akár 10-15-20 évig is használni fogjuk. A háztartási gépeket pedig könnyen kicserélhetjük magasabb minőségűre. A legtöbb nagy konyhaszekrény gyártó cég saját márkákat is kínál, melyek minősége magas, ára azonban kedvezőbb.

Legtöbbet olvasott