IKEA Hacker

0 Hozzászólások

Egyszerű fa ikea ágykeretből kárpitozott ágycsoda - Ikea Hacker

könnyen elkészíthetőSzeretnél egyedi dolgot varázsolni egyszerűen gyermeked szobájába vagy akár a hálószobádba? Nincs más dolgod, mint venni egy egyszerű ágykeretet az ikea-ba és némi bútorszövet segítségével átvarázsolni egy egyedi darabbá.

 

0 Hozzászólások

Ilyen volt - ilyen lett! - Lakberendezési ötletek

Sokszor, ha egy helyiséggel szembenézünk, nehéz először elképzelni, hogyan lehetne úgy átalakítani, hogy az praktikus legyen és természetesen gyönyörű is. Mielőtt nekikezdünk a munkának, mindenképpen készítsünk fotót a kiindulási állapotról, hogy aztán még nagyobb legyen a csodálkozás, amikor elkészül a végeredmény.

Dekoria Online Lakberendező Butik

0 Hozzászólások

Így kárpitozd át az étkezőszékedet! - Egyszerű csináld magad

Könnyen elkészíthető - így kárpitozd a székedetHa az otthonunkat szeretnénk átalakítani most tavasszal, ennek egy látványos módja lehet a kárpitozott székek bútorszövetének a lecserélése. A kárpitozott székek kárpitja el is koszolódhat, így a cseréje nem csak esztétikai, hanem higiéniai szempontból is előnyös lehet.

 

0 Hozzászólások

16 ötlet piros és bordó kanapéhuzatra

Kategóriák: 
Tomelilla kanapé huzatok különböző variációban

IKEA - hacker: Ikea kanapé huzat kicsit másként

Modellünk: Ikea Tomelilla kanapé

A mai átalakításban modellünknek az Ikea Tomelilla kanapéját választottuk. Azért ő a modellünk, mert az Ikea már nem árul hozzá huzatot, viszont sok családban a nappali kedvenc darabja. A Tomelilla kanapé éveken át kísérte a családot, ott volt minden eseményen. Belehuppantak a gyerekek, lehet, hogy néha összefirkálták titokban egy kicsit vagy más baleset történt vele. Eltelt sok év és most gondolkodunk rajta, hogy mi legyen. Hogyan tudnánk felújítani, új huzatot találni rá.

Legtöbbet olvasott