IKEA Hacker

0 Hozzászólások

Egyszerű fa ikea ágykeretből kárpitozott ágycsoda - Ikea Hacker

könnyen elkészíthetőSzeretnél egyedi dolgot varázsolni egyszerűen gyermeked szobájába vagy akár a hálószobádba? Nincs más dolgod, mint venni egy egyszerű ágykeretet az ikea-ba és némi bútorszövet segítségével átvarázsolni egy egyedi darabbá.

 

0 Hozzászólások

Ilyen volt - ilyen lett! - Lakberendezési ötletek

Sokszor, ha egy helyiséggel szembenézünk, nehéz először elképzelni, hogyan lehetne úgy átalakítani, hogy az praktikus legyen és természetesen gyönyörű is. Mielőtt nekikezdünk a munkának, mindenképpen készítsünk fotót a kiindulási állapotról, hogy aztán még nagyobb legyen a csodálkozás, amikor elkészül a végeredmény.

Dekoria Online Lakberendező Butik

0 Hozzászólások

Így kárpitozd át az étkezőszékedet! - Egyszerű csináld magad

Könnyen elkészíthető - így kárpitozd a székedetHa az otthonunkat szeretnénk átalakítani most tavasszal, ennek egy látványos módja lehet a kárpitozott székek bútorszövetének a lecserélése. A kárpitozott székek kárpitja el is koszolódhat, így a cseréje nem csak esztétikai, hanem higiéniai szempontból is előnyös lehet.

 

0 Hozzászólások

16 ötlet piros és bordó kanapéhuzatra

Kategóriák: 
Tomelilla kanapé huzatok különböző variációban

IKEA - hacker: Ikea kanapé huzat kicsit másként

Modellünk: Ikea Tomelilla kanapé

A mai átalakításban modellünknek az Ikea Tomelilla kanapéját választottuk. Azért ő a modellünk, mert az Ikea már nem árul hozzá huzatot, viszont sok családban a nappali kedvenc darabja. A Tomelilla kanapé éveken át kísérte a családot, ott volt minden eseményen. Belehuppantak a gyerekek, lehet, hogy néha összefirkálták titokban egy kicsit vagy más baleset történt vele. Eltelt sok év és most gondolkodunk rajta, hogy mi legyen. Hogyan tudnánk felújítani, új huzatot találni rá.

Legtöbbet olvasott

Látogasson el szponzorunk webáruházába!

www.dekoria.hu