Impresszum

Az Ötletes-otthon.hu blog oldalának célja, hogy minőségi cikkeket és információkat közzé tegyen, amelyek hasznosak és érdekesek az
olvasók számára.

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője kizárólagos jogot biztosít a weboldal tartalmának megtekintéséhez és használatához. Az Ötletes-otthon.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője fenntartja magának a jogot a weboldalon található tartalmak megváltoztatására, frissítésére, törlésére és áthelyezésére valamint a weboldal használatával kapcsolatos feltételek bármikori módosítására.

Az Ötletes-otthon.hu weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a weboldal használata során keletkező bármilyen kárért vagy károkozásért valamint a weboldal használóinak között fellépő bármilyen szerzői jogi vita, vagy szerzői jogi védelem alá eső anyagok felhasználása miatt.

Az Ötletes-otthon.hu blog oldalán megjelenő tartalmak csak akkor használhatók fel, ha nincs rajta változtatás és a szerző feltüntetésre kerül. Kérjük, hogy ne használják fel ezeket a tartalmakat bármilyen más célra, mint amire eredetileg szánták.

Vendégcikkek

Az Ötletes-otthon.hu blog oldalán megjelenő összes vendégcikk egyedileg készült, és kizárólag az alkotók személyes véleményét tükrözi. A blogon megjelenő tartalmakért nem vállalunk felelösséget, és nem vállalunk felelösséget az esetleges károkért vagy következményekért, amelyek a cikkek olvasásából vagy alkalmazásából erednek.

A blog üzemeltetője nem felelős a vendég cikkekben lévő tartalom és képek szerzői jogainak ellenőrzéséért. Mindenki, aki beküldi és/vagy
közzéteszi a cikkeket, a szövegek és képek használata során felelősséget vállal az általa beküldött/közétett tartalmak jogszerű használatáért.

A Ötletes-otthon.hu blog oldalán publikált vendégcikknek meg kell felelnie az alábbi feltételeknek:

  1. A cikknek eredeti és egyedi tartalmat kell biztosítania, beleértve a képeket és az ábrákat.
  2. A cikkeket nem szabad az Ötletes-otthon.hu blog oldalán kívül bármilyen más helyen publikálni.
  3. A cikkben szereplő linket csak a kapcsolódó tartalmakra lehet használni.
  4. A cikkben feltüntetett képeknek eredeti és engedélyezettnek kell lenniük.
  5. A cikknek a helyesírási, nyelvi és stílusbeli előírásoknak kell megfelelnie.
  6. Az Ötletes-otthon.hu blog oldalán publikált vendégcikk nem tartalmazhat semmilyen törvénytelen, sértő, kegyetlen, rasszista, szélsőséges, diszkrimináló, pornográf, személyiségi jogokat sérteni kívánó, kárt okozó vagy bármilyen más, törvénnyel összeegyeztethetetlen tartalmat.

A weboldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalon elhelyezett vendégcikkek tartalmát ellenőrizze és a weboldal által megadott szabályoknak megfelelően szükség esetén módosítsa vagy törölje. 

Az Ötletes-otthon.hu weboldal használata és a weboldalra történő bármilyen feltöltés implikálja, hogy a felhasználó elfogadja ezen feltételeket és kötelezettségeket.

Az Ötletes-otthon.hu weboldal használatával kapcsolatos bármilyen kérdés, észrevétel vagy panasz esetén, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolat[@]otletes-otthon.hu email címen.