Ház

0 Hozzászólások

7 narancssárga hálószoba különböző stílusban

Narancssárga hálószoba feketével, fehérrel, bézzsel kombinálva

A narancssárga szín sokunk kedvence, ezért szívesen alkalmazzuk az otthonunk dekorálásakor is. Az igazi élénk narancssárga szín energiával tölt fel, vidámmá tesz. Energizáló hatása miatt nem biztos, hogy a hálószobába a legjobb választás, de ha ügyesen bánunk a színekkel, még a hálószobában is elérhetjük vele a kívánt hatást. A narancssárga szín egy kiegészítő szín, méghozzá a kék színnel áll szemben. Jól lehet vele kiemelni, fókuszpontokat kialakítani.

0 Hozzászólások

Költözöl és már előre rettegsz? 6+1 trükk a káosz megelőzésére

Költözni nem mindenki szeret, de ez a legtöbbször nem szeretet kérdése. Költözünk, ha eladjuk a házunkat lakásunkat. Költözünk, ha megváltoznak az életkörülményeink. Költözünk, ha új albérletet találtunk, ami szebb, jobb vagy éppen kedvezőbb a bérleti díja. Egy biztos. Bármi miatt is kell költöznünk, nem egy egyszerű dolog megszervezni, hogy minden gördülékenyen menjen. Van azonban néhány trükk, amely egyszerűbbé teheti ezt a kényelmetlen tevékenységet. Fogadd meg ezt a néhány tanácsot és máris megkönnyítetted az életedet.

0 Hozzászólások

5 vadregényes, romantikus ház, ahová te is beköltöznél

Álmodoztál már arról, hogy elvonulsz a nagyvilágtól és egy mesébe illő helyen éled tovább az életed? Van, aki ezt már megvalósította. Íme a legszebb erdei házak az USA vadregényes tájairól.

Vadregényes házak – a természet közelsége

0 Hozzászólások

Otthoni iroda - 10 könnyen kivitelezhető ötlet

Kategóriák: 
Otthoni iroda - 10 könnyen kivitelezhető ötlet

Szeretnél kialakítani egy jó kis dolgozósarkot magadnak, ahová visszavonulhatsz és a hobbidnak élhetsz vagy rendszerezheted a háztartással kapcsolatos dolgokat? Ezek az ötletek akkor is a hasznodra válnak, ha ténylegesen otthon dolgozol és ehhez kell kialakítanod egy otthoni irodát.

0 Hozzászólások

Hogyan fog kinézni otthonunk a jövőben?

Hogyan fog kinézni otthonunk a jövőben?

Milyenek lesznek otthonaink a következő évtizedekben? Hogyan fogjuk kialakítani környezetünket? Mik lesznek a trendek, mi fog megváltozni? Többen próbálják kitalálni, hogy milyen otthont akar majd magának a jövő embere.

0 Hozzászólások

Dekoráld az otthonod családi fotókkal

Helyezz különböző méretű kereteket egymás mellé.

Azt mondják, egy kép felér ezer szóval, hiszen különböző érzékszervekre hat és érzésekkel kommunikál. Ezért érdemes megfontolni, hogy családi fotókkal dekoráljuk otthonunkat. Mostanában a fotóinkat digitálisan készítjük és a számítógépünkön tároljuk vagy esetleg egy digitális képkeretben. De ha képeinket hagyományos módon keretbe helyezzük, annak különös varázsa van.

0 Hozzászólások

Hogyan alakítsunk ki bejárható garderobe szobát?

Kategóriák: 
Bejárható garderobe szoba - minden nő álma

Ha már valaha is volt problémád a ruháid elhelyezésével, vagy felforgattad az egész házat, hogy megtalálj néhány nyári ruhát, biztos, hogy nagy szolgálatodra lenne egy bejárható garderobe.

Ha van a háznak olyan szobája, aminek nincs igazán funkciója, érdemes átalakítani garderobe-bá, ami nem olyan költséges átalakítás, mint amilyen nagy haszonnal jár. Óriási tárolóhelyet kapsz és végre rendszerezni tudod a dolgaidat. 

0 Hozzászólások

14 helytakarékos ablakfülke kialakítás

Ablakfülke visszafogott stílusban

Olyan sokféleképpen rendezhetjük be lakásunkat és rengeteg módja van az ablak dekorálásának is. Az ablakot dekorálhatjuk függönnyel, rolóval, római rolóval (raffroló), de ha olyan szerencsések vagyunk, hogy az ablakunk egy ablakfülkében helyezkedik el, akkor ne csak a függönyre gondoljunk vagy a római rolóra, hanem alakítsunk ki egy kis kuckót is a fülkében puha párnákkal, textíliákkal.

Az ablakfülke ülőke az ablak előtt helyezkedik el és szerves részét képezi a berendezésnek.

0 Hozzászólások

Otthon - ami kikapcsol

Megnnyugtató nappali ahol egy ágy van

Manapság mindenki őrült tempóban éli az életét és a környezetünk is hihetetlen módon változik. Jó ha van egy olyan hely, ahol egy picit megpihenhetünk, elfelejthetjük a napi feladatokat. Erre a legjobb, ha saját otthonunkat alakítjuk ki eszerint. Ha ez sikerül, sokkal könnyebben tudjuk átengedni magunkat az ellazulásnak.

Tags: 

Legtöbbet olvasott