Ötletes otthonok - otthonos ötletek

0 Hozzászólások

Natur minimalista lakás-egyszerű és mégis elegáns

Minimalista stílus natúr színekkel.

A lakberendezésben a natúr, természetes színek használatával nehéz mellényúlni. Ha az egyszerű, természetes színeket még a minimalista stílussal is ötvözzük, akkor azért nagyon át kell gondolni a tervezést. Ennek a lakásnak a tervezésekor az egyszerűséget és az eleganciát tartotta szem előtt a tervező. Bár nem túl magas költségvetésből dolgozott a tervező, mégis több olyan bútort kellett terveznie, amelyet kifejezetten ebbe a lakásbe készítettek.

Kis hely, nagy ötletek- garzonlakás megtervezve

A gyönyörú konyhapult szoborként uralja a teret. Nem csak konyhapult ez, hanem dekorációs tárgy és asztal is egyben. Ha akarjuk dolgozóasztalként is funkcionálhat. A fehér konyhabútor teljesen beleolvad a falba, ezáltal nem tagolja tovább a teret és nagyon jó hátteret ad a konyhapultnak. Ezt a kis teret zseniálisan kihasználják, mindennek megvan a helye és a funkciója és mégis olyan mintha a látvány lett volna a fókuszban. Még egy zongora is helyet kapott a polcok alatt.

A nappalit és a hálószobát egy praktikus mobilfal választja el egymástól.

A nappali és konyha részt egy mobilfal választja el egymástól. A mobilfalon egy egyedi dizájn van, amit egy zsiráfot ábrázol. A mobilfal tovább növeli a kis lakás mobilitását.


Egyszerű fehér hálószoba, amely tisztaságot sugároz.

A fehér színek nem csak nagyítják a teret, de tisztaságot is sugároznak a hálószobában. A falon itt is megjelenik egy zsiráfkép, melyet zsinórból készítettek.

A mobilfalat elhúzva tágíthatjuk a kis lakást.

A mobilfalat elhúzva egy nagy térré alakul az egész lakás. Jól illeszkedik egymáshoz a két burkolat.

Egyszerú fürdőszoba, mely berendezésénél a funkcionalitást tartották szem előtt.

Legtöbbet olvasott