Coastal stílus

0 Hozzászólások

4 ellenálhatatlan összeállítás Coastal stílusban

Kategóriák: 
4 ellenálhatatlan összeállítás Coastal stílusban

4 ellenálhatatlan összeállítás Coastal stílusban - nappali 1

6 ellenálhatatlan összeállítás Coastal stílusban

4 ellenálhatatlan összeállítás Coastal stílusban - nappali (www.dekoria.hu)

 

 

 

0 Hozzászólások

7 narancssárga hálószoba különböző stílusban

Narancssárga hálószoba feketével, fehérrel, bézzsel kombinálva

A narancssárga szín sokunk kedvence, ezért szívesen alkalmazzuk az otthonunk dekorálásakor is. Az igazi élénk narancssárga szín energiával tölt fel, vidámmá tesz. Energizáló hatása miatt nem biztos, hogy a hálószobába a legjobb választás, de ha ügyesen bánunk a színekkel, még a hálószobában is elérhetjük vele a kívánt hatást. A narancssárga szín egy kiegészítő szín, méghozzá a kék színnel áll szemben. Jól lehet vele kiemelni, fókuszpontokat kialakítani.

0 Hozzászólások

7 különleges ötlet coastal stílusú étkező létrehozásához

Szeretnéd az otthonodba csempészni a tenger hullámainak hangulatát? Vagy talán a homokos part emlékére vágysz? Szereted a kagylók szépségét? Akkor a coastal stílust neked találták ki. Van aki annyira a szerelmese ennek a stílusnak, hogy a teljes házat ebben a stílusban rendezi be. Mások egy-egy helyiséget rendeznek be ezzel a stílussal. Legtöbbször a hálószobát vagy a nappalit választják, de legalább olyan jó választás lehet az étkező berendezése tengerparti hangulatban.

0 Hozzászólások

14 helytakarékos ablakfülke kialakítás

Ablakfülke visszafogott stílusban

Olyan sokféleképpen rendezhetjük be lakásunkat és rengeteg módja van az ablak dekorálásának is. Az ablakot dekorálhatjuk függönnyel, rolóval, római rolóval (raffroló), de ha olyan szerencsések vagyunk, hogy az ablakunk egy ablakfülkében helyezkedik el, akkor ne csak a függönyre gondoljunk vagy a római rolóra, hanem alakítsunk ki egy kis kuckót is a fülkében puha párnákkal, textíliákkal.

Az ablakfülke ülőke az ablak előtt helyezkedik el és szerves részét képezi a berendezésnek.

0 Hozzászólások

Otthon - ami kikapcsol

Megnnyugtató nappali ahol egy ágy van

Manapság mindenki őrült tempóban éli az életét és a környezetünk is hihetetlen módon változik. Jó ha van egy olyan hely, ahol egy picit megpihenhetünk, elfelejthetjük a napi feladatokat. Erre a legjobb, ha saját otthonunkat alakítjuk ki eszerint. Ha ez sikerül, sokkal könnyebben tudjuk átengedni magunkat az ellazulásnak.

Tags: 

Legtöbbet olvasott