Hálószoba

0 Hozzászólások

Hálószoba trendek - avagy kalandozás a Vösendorf-i Ikeaban

Sokak számára nem ismeretlen a Shopping City Center Bevásárlóközpont Bécs mellett, Vösendorfban. Kedvelt bevásárló hely sok magyar számára is. A bevásárlóközpontban található egy hatalmas IKEA áruház is, ahonnan lakberendezési ötleteket gyűjthetünk.A mostani túránk során a hálószoba ötleteket vettük górcső alá.

Az IKEA-ban szétnézni nem csak azért érdemes, hogy ott vásároljunk. Mesterei a kis helyek beépítésének, valljuk be. Még ha jobban szeretjük az egyedi dolgokat az olcsó tömegcikkeknél, akkor is inspirálódhatunk az IKEA-ban. 

0 Hozzászólások

7 narancssárga hálószoba különböző stílusban

Narancssárga hálószoba feketével, fehérrel, bézzsel kombinálva

A narancssárga szín sokunk kedvence, ezért szívesen alkalmazzuk az otthonunk dekorálásakor is. Az igazi élénk narancssárga szín energiával tölt fel, vidámmá tesz. Energizáló hatása miatt nem biztos, hogy a hálószobába a legjobb választás, de ha ügyesen bánunk a színekkel, még a hálószobában is elérhetjük vele a kívánt hatást. A narancssárga szín egy kiegészítő szín, méghozzá a kék színnel áll szemben. Jól lehet vele kiemelni, fókuszpontokat kialakítani.

0 Hozzászólások

Így változtasd meg hálószobád hangulatát néhány lépésben

Néha vágyunk rá, hogy otthonunkban jelentős átalakulások történjenek, de nem biztos, hogy van rá pénzünk, hogy a teljes berendezést megváltoztassuk. Mégis viszonylag kevés pénzből is át tudjuk alakítani a hálószobát, ami által az egész hangulata teljesen megváltozik.

0 Hozzászólások

Előtte-utána: Így alakítsd át a hálószobát!

Ugyanaz a szoba, mégis egészen más az összhatás. Ha egy szobában megfelelően választjuk meg a színeket és elég tárolóhelyet alakítunk ki, a végeredmény egy kellemes, rendben tartható szerethető szoba lesz.

Előtte-utána: Napfényes hálószoba

Előtte-utána: napfényes hálószoba

0 Hozzászólások

Így takaríthatsz meg helyet a hálószobában

Sok házban és lakásban kevés a hely, így alaposan át kell gondolni a lehetőségeinket. A legtöbb helyet a hálószoba elhelyezésével tudunk spórolni.

Így takaríthatsz meg helyet a hálószobában: lakókocka

Így takaríthatsz meg helyet a hálószobában

0 Hozzászólások

Natur minimalista lakás-egyszerű és mégis elegáns

Minimalista stílus natúr színekkel.

A lakberendezésben a natúr, természetes színek használatával nehéz mellényúlni. Ha az egyszerű, természetes színeket még a minimalista stílussal is ötvözzük, akkor azért nagyon át kell gondolni a tervezést. Ennek a lakásnak a tervezésekor az egyszerűséget és az eleganciát tartotta szem előtt a tervező. Bár nem túl magas költségvetésből dolgozott a tervező, mégis több olyan bútort kellett terveznie, amelyet kifejezetten ebbe a lakásbe készítettek.

0 Hozzászólások

Hogyan növeljük a teret egy kis méretű hálószobában?

A legtöbb új lakásban és házban a hálószobák a legkisebb helyiségek, mert próbálunk minél több teret adni a közös helyiségeknek, a nappalinak, ebédlőnek. A hálószobák azonban mégis fontosak, mert ez az a hely, ahová elvonulhatunk, ha egy kis magányra vágyunk. Ezért sokszor több funkciót is el kell látnia, illetve a legtöbbször itt tároljuk ruháinkat is. Van azonban néhány ötletünk hogyan tehetnéd még otthonosabbá a kis méretű hálószobát is.

0 Hozzászólások

12 látványos hálószoba sárga és szürke színkombinációban

Kategóriák: 
Sárga-szürke kombináció: hálószoba, ami nyugalmat sugároz

A hálószoba, annak ellenére, hogy egy intim hely, megérdemli a figyelmünket. Időnk nagy részét a hálószobában töltjük, ezért nagyon fontos, hogy olyan környezetet alakítsunk ki, ahol szívesen vagyunk és jól érezzük magunkat. Nagyon sokféle színkombinációt használhatunk. Mi most a sárga- szürke kombinációt vesszük górcső alá. A hálószoba hangulatát nagyban befolyásolják az ott használt textíliák, függönyök, ágytakarók, díszpárnák színei.

0 Hozzászólások

7 ötlet a marsala vörös hálószobához

A marsala vörös szín 2015-ben nem véletlenül lett az év színe. Ez a földszínek közé tartozó árnyalat nagyon karakteres és egyben melegséget sugárzó otthont tud teremteni. A marsala vörös erősíti a testet, a lelket, a kreativitást és a kísérletezőkedvet.

0 Hozzászólások

Vörös szőnyeg: 8 Golden Globe inspirálta berendezés

Amikor a vörös szőnyegen végigsétálnak a sztárok szebbnél szebb ruhákban elkápráztatva minket, nem igazán szoktuk elképzelni, hogy azok a ruhák milyen lakberendezéshez illenének a leginkább. Összeállítottunk ezért néhány kompozíciót, amit akár a mindennapi életünkben is fel tudunk használni, becsempészve egy kis nagyvilági csillogást a mindennapokban.

Oldalak

Legtöbbet olvasott