Lakberendezés

0 Hozzászólások

Téged is zavarnak a városban kanyargó ronda távhő vezetékek? Most tehetsz ellene!

Kategóriák: 

A pályázat neve Pimp my Pipe. A pályázat célja, hogy megújuljon a Budapest IV. kerületében, a föld fölött futó főtáv-vezeték. A pályázat szeptember 15-ig tart, ezért sietned kell, ha még be szeretnéd adni az ötletedet. Reméljük, hogy a pályázat sikeres lesz és nem csak a IV. kerületi föld fölött futó vezeték szépül meg, hanem az egész országban kezdetét veszi egy átalakulás.


Ezek a vezetékek szükségesek, de rontják a városképet és lehangolóak. Nagyon jó ötlet lenne őket látványos és vidám rajzok mögé bújtatni. Ha te is szeretnél változtatni a lakókörnyezeten, rajzolj, tervezz és tiéd lehet valamelyik nyeremény, melyet a szervezők ajánlottak fel.

Ha nem jön az ihlet a rajzhoz, akkor se keseredj el, szavazatoddal is hozzájárulhatsz a város és remélhetőleg majd egyszer az egész ország megújulásához. Szavazatoddal részt veszel egy sorsoláson, ahol ajándékot nyerhetsz. A játék pontos menetét a www.facebook.com/fotavzrt oldalon érheted el. A játék népszerűsítéséhez készült egy video is, amit érdemes megnézni:

Legtöbbet olvasott