Adatvédelem

Az Ötletes-otthon.hu a weboldal látogatóinak adatvédelmét komolyan veszi. Ez a szabályzat leírja, hogyan használjuk, tároljuk és megosztjuk a látogatók által nyújtott információkat.

Az Oldalunk által nyújtott információkat csak akkor gyűjtjük, ha az adott információt kifejezetten megosztotta velünk a látogató. Az Oldalunkba beérkező információkat kizárólag a látogatói élmény növelése és a szolgáltatásaink fejlesztése céljából használjuk.

Az Oldalunk cookie-kat használ a látogatói élmény növelése érdekében. A cookie-k olyan kis szöveges állományok, amelyeket az Oldalunk a látogató számítógépén tárol. Ezek a kis szöveges állományok segítségével tároljuk a látogatók bizonyos információit, például a bejelentkezési adatokat, a böngészésre vonatkozó statisztikákat, a böngészési előzményeket.

Az Oldalunkhoz kapcsolódó adatokat a lehető legmagasabb biztonsági szinten tároljuk. Az Oldalunkról gyűjtött adatokat nem áruljuk el, nem cseréljük, nem adjuk kölcsön vagy bármilyen módon harmadik fél számára nem tesszük hozzáférhetővé.

Kapcsolatfelvétel

Minden e-mail, amelyet a felhasználóink küldenek nekünk, kizárólag az Ötletes-otthon.hu blog oldalának céljaira használjuk fel. Az e-mail címeket nem adjuk ki harmadik félnek.

Amennyiben bármilyen kérdése van a szabályzatunkkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat[@]otletes-otthon.hu címen.

Tárhely szolgáltató
Cégnév: Websupport Magyarország Kft.
Székhely: 1119 Budapest, Fehérvári út 97-99.
Adószám: 25138205-2-43
Kapcsolat: info[@]mhosting.hu