9 praktikus tárolási ötlet a kis fürdőszobában

9 praktikus tárolási ötlet a kis fürdőszobában

A kis fürdőszobák kihívást jelenthetnek, ha tárolásról van szó. A korlátozott hely miatt nehéz megtalálni a módját annak, hogy a fürdőszobai szükségleteket úgy tárod, hogy közben szervezettnek és rendezettnek tűnjön. De ne aggódj, rengeteg praktikus tárolási ötlet létezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki kis fürdőszobádból.

Íme 9 ötlet, amelyekkel elindulhatsz.

  1. Szerelj polcokat A polcok hozzáadása nagyszerű módja annak, hogy extra tárolóhelyet adj a fürdőszobádnak anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. A falakra vagy akár a WC fölé is felszerelhet polcokat a további tárolás érdekében.
  2. Használj fiókokat. A fiókokat használhatod törölközők, piperecikkek és egyéb olyan tárgyak tárolására, amelyeket nem szeretnéd, hogy összezavarják a fürdőszobádat.
  3. Kosarak hozzáadása. A kosarak remekül alkalmasak olyan tárgyak tárolására, amelyeket nem szeretnéd, hogy zsúfolják a munkalapokat vagy a polcokat. Használhatod őket törölközők, piperecikkek és egyéb olyan tárgyak tárolására, amelyeknek nem kell a szabadban lenniük.
  4. Használj horgokat. A horgok egyszerű módja annak, hogy extra tárolóhelyet biztosítson anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. A horgokra törölközőket, köntösöket és más tárgyakat akaszthatsz, hogy könnyen hozzáférj.
  5. Telepíts ajtó feletti szervezőket. Az ajtó feletti szervezők tökéletesek a kis fürdőszobákba, mert nem foglalnak helyet a padlón. Használhatod őket törölközők, piperecikkek és egyéb olyan tárgyak tárolására, amelyeket nem akarsz szem előtt tartani.
  6. Használd ki a sarokteret. A sarkokat gyakran figyelmen kívül hagyják, amikor tárolásról van szó, pedig remek módja lehet annak, hogy extra tárolóhelyet adjon anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. A sarkokba polcokat vagy szekrényeket szerelhet a további tárolóhely érdekében.
  7. Akassz fel egy törölközőtartót. Egy törölközőtartó felakasztása remek módja annak, hogy a törölközőket ne a padlón és ne az útban legyenek. Felakaszthatod a falra vagy akár a mennyezetre is, hogy könnyen hozzáférj.
  8. Adj hozzá egymásra rakható tárolókat. Az egymásra rakható tárolók tökéletesek a kis fürdőszobákba, mert nem foglalnak túl sok helyet, mégis bőséges tárolóhelyet biztosítanak az összes alapvető dolognak. Használhatod őket piperecikkek, törölközők és egyéb olyan tárgyak tárolására, amelyeket szeretnél szervezetten és szem előtt tartani.
  9. Használd ki a vécé fölötti tárolóegységet. A vécé fölötti tárolóegység remek módja annak, hogy extra tárolóhelyet biztosíts anélkül, hogy túl sok helyet foglalna a fürdőszobában. Használhatod törölközők, piperecikkek és egyéb olyan tárgyak tárolására, amelyeket rendezetten és szem előtt szeretnél tartani.

A kis fürdőszobák kihívást jelenthetnek, ha tárolásról van szó, de ezzel a 9 praktikus tárolási ötlettel a legtöbbet hozhatpd ki a korlátozott helyből, és mégis rendezettnek és szervezettnek láthatod a fürdőszobádat!